Woerdense horeca valt in de prijzen!
De lekkerste pasta van Nederland eet je in… Woerden!
Goud voor restaurant Viviamo
Restaurant Viviamo won goud tijdens het NK pasta op de horecava met hun ‘Ravioli de Mariusz’. Het is een pasta gevuld met ossenstaart, doperwten en een demi glacé. Chef Mariusz Olesinki maakte indruk op de jury met zijn creativiteit en vakmanschap.
‘’Simpel maar goed uitgevoerd en smaken die mooi in balans zijn”, aldus de jury, die unaniem was in haar oordeel over Ravioli de Mariusz. “Zowel de vulling als de ravioli, beiden niet makkelijk om te maken, zijn erg goed, zeker in combinatie met de doperwtencrème. Winters comfortfood!”
EEN TAFEL RESERVEREN? Klik hier!
Nieuwsgierig waar je moet zijn voor het lekkerste broodje van Nederland?
En ook voor het (bijna) lekkerste broodje van Nederland ga je naar… Woerden!
Zilver voor Midas
Vorig haar won Sjoerd van Midas de eerste prijs met de wedstrijd 𝗛𝗲𝘁 𝗹𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗯𝗿𝗼𝗼𝗱𝗷𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱. Dit jaar won Sjoerd van Midas zilver met zijn broodje ‘Watermelon Sugar High’. Hoe tof is dát?!
De jury beoordeelt op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral het unieke en spraakmakende karakter van het gerecht staat centraal. Dat is bij het broodje van Midas ook duidelijk terug te zien: zeer verrassend watermeloen, feta, geitenkaas en kip.
Dit verrassende broodje proeven? Reserveer hier een tafeltje!
Nieuwsgierig waar je de beste Social Deal van het Groene Hart haalt? Scroll nog even door!
Social Deal Awards Groene Hart
Restaurant 12 wint met 9,6
Gebruik maken van deze Social Deal? Klik hier!