FALCON FASHION

Spring summer 2016

Bij aanschaf Don The Fuller jeans een Don The Fuller riem voor maar 29,95

dtf riem 29,95
FALCON FASHION
FALCON FASHION

FALCON FASHION

Falcon Fashion is een luxe modezaak waar modische collecties uit het hoog segment verkocht worden. Merken die gevoerd worden zijn o.a. Parajumpers, La Martina, Hydrogen, Good People, Xacus, Sartoria Tramarossa, Hamika-Ho enz.. Het overgrote deel van onze merken komt uit Italie of heeft zijn oorsprong daar. Bij ons staan termen als service,luxe, mode en kwaliteit centraal. U zult bij ons in de winkel van het begin tot het eind voorzien worden van advies. Wij zullen alles uit de kast halen om u optimaal te laten slagen.

My Image
FALCON FASHION Logo

voorstraat 74
3441 CN Woerden
T: 0348414027 www.falconfashion.nl info@falconfashion.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten. FALCON FASHION - KVK: 30156322 = BTW nummer: NL175966771B01 - Algemenevoorwaarden
sisow
ALGEMENE VOORWAARDEN
Onze bepalingen
Falcon Fashion
Voorstraat 74
3441 CN Woerden
+31 (0)348-414027
info@falconfashion.nl
KvK 30156322
BTW NR. NL175966771B01
Naast de CBW-/Mitex-voorwaarden, die u hier aantreft, zijn de volgende bepalingen op al onze aanbiedingen en transacties van toepassing.
Prijzen
De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering.
Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet. Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.
Kosten van aflevering
De kosten van aflevering bedragen € 6.75 en worden uiotgevoerd door TNT pakket dienst
Betalingscondities
Onze betalingscondities luiden:
De goederen dienen betaald te zijn voor verzending. Dit kan door te betalen via Ideal of via handmatig overschrijven. De betalingstermijn is direkt
Betalingswijze
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
Via Ideal of per bank te betalen.
Levertermijnen en aflevering
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres.
Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld) geldt een uiterste levertermijn van 30 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.
Blijkt een product niet meer leverbaar te zijn, dan hebben wij het recht een vervangend artikel aan te bieden. Uiterlijk ten tijde van de levering wordt hiervan aan u melding gedaan. U mag dit artikel weigeren, de kosten voor retourzending komen in dat geval altijd voor ons.
Zichttermijn en retournering
Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 7 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.
Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via info@falconfashion.nl
Tevens verzoeken wij u de producten zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking terug te laten bezorgen aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren.
Retour adres is:
Falcon Fashion
Voorstraat 74
3441 CN Woerden
Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.
Service en klachten
Voor klachten en service u kunt zich melden via mail op info@falconfashion.nl
Privacy
Uw gegevens worden door ons opgeslagen in een persoonsregister.
Indien u onze website bezoekt, dan herkent onze onze webserver uw domeinnaam en emailadres. Naast deze gegevens bewaren wij ook de informatie die u op onze website heeft geraadpleegd. Ook als u op onze website zelf informatie heeft achtergelaten, bijvoorbeeld over door u bestelde producten, dan bewaren wij die, met als doel onze website te verbeteren en de inhoud van de pagina op uw gebruik af te kunnen stemmen. Daarnaast gebruiken wij ze om de overeenkomst correct uit te kunnen voeren en u op de hoogte te houden van interessante acties en aanbiedingen.
Wij stellen uw persoonsgegevens niet beschikbaar aan aan ons gelieerde derde bedrijven voor marketingdoeleinden.
Wij gebruiken wel cookies. Deze dienen om onze dienstverlening aan u doelmatiger en geïndividualiseerd te maken.