STICHTING ROMEINS SCHIP WOERDEN

Maak een profiel aan

en ontvang acties, updates en aanbiedingen van het stadshart en winkeliers.

HELEMAAL GRATIS!
STICHTING ROMEINS SCHIP WOERDEN
STICHTING ROMEINS SCHIP WOERDEN

STICHTING ROMEINS SCHIP WOERDEN

Welkom in Romeinse sferen! Vaar mee met een unieke Romeinse rijnaak of punter. Van medio april t/m begin oktober verzorgen onze vrijwilligers cultuurhistorische arrangementen met o.a. een vaartocht over de singels van Woerden.

 

Elke zaterdag verzorgen wij het Singelarrangement dat start om 15.00 uur en een programma omvat van 1,5 uur. In ons Limesmuseum, op de plek waar ooit het Castellum stond vertellen wij u over de Romeinse geschiedenis in de Lage Landen en van Woerden. U wandelt vervolgens via een aantal historische punten naar de haven waarna u over de singels van Woerden vaart. Dit arrangement is bedoeld voor diegenen die alleen of met een klein gezelschap van ons aanbod gebruik wil maken.

 

Bent u op zoek naar een onvergetelijk, cultureel uitje met uw vrienden, familie of collega’s? Onze diverse groepsarrangementen kunnen op alle dagen van de week worden geboekt.

 

Tijdens al onze arrangementen vertellen onze gidsen u van alles over de bouw van het schip, het leven langs de noordgrens van het Romeinse rijk (de Limes) en de geschiedenis van vestingstad Woerden.

 

Voor meer informatie bezoek onze website

My Image
ALGEMENE VOORWAARDEN