Winkelen in Woerden

Gepubliceerd: 12 juli 2017

Winkelen op zijn best, dat doe je in het bruisende stadshart van Woerden. Laat je verrassen door het historische centrum met vele lokale en bijzondere winkels. Ga langs sfeervolle boetiekjes en shop unieke collecties en mooie streekproducten. Plof na een lange dag shoppen vooral neer op een van de gezellige terrasjes! 

Kleding
Afreizen naar een grote stad als Utrecht of Amsterdam om de leukste kleding kopen? Dat is helemaal niet nodig. Woerden heeft namelijk alles in huis voor een geslaagde shopdag! Als man én vrouw kun je je geluk niet op bij een aantal super leuke kledingboetieken die zeer exclusieve merken en unieke collecties verkopen. Ben je liefhebber van de grotere winkelketens? Ook die vind je in het centrum van Woerden. Je komt dus gegarandeerd met de leukste nieuwe kleding thuis na een dagje winkelen in Woerden!

Ook de kleinsten van het gezin verdienen natuurlijk een leuke garderobe! Stadshart Woerden heeft een aantal hele leuke kinderkledingwinkels waar jij hoe dan ook voor je kids zult slagen. 

Lifestyle & wonen
Daarnaast heeft Woerden ook een zeer divers aanbod aan lifestyle- en woonwinkels. Ga langs de kleinste boetiekjes voor de meest exclusieve spulletjes die bijna niemand anders in huis heeft. Of ben je op zoek naar prachtige meubels van zeer hoge kwaliteit? Het centrum van Woerden heeft verschillende winkels die jou hierbij kunnen helpen. Ook aan iedereen die wat minder te besteden heeft maar toch graag zijn of haar woning vult met mooie spullen is gedacht! In Woerden vind je alles wat je nodig hebt om sfeervol te wonen! 

Alles voor jouw hobby
Ben jij een echte hobbyist? Haken, breien, knutselen, kleien, bakken, schilderen, koken en ga zo maar door! Woerden heeft diverse winkels die zich hierin hebben gespecialiseerd en waar je alles vindt wat jij nodig hebt. Van de beste verf en kwasten tot zeer bijzondere wol; je vindt het in Woerden! 

Verswinkels
Stadshart Woerden staat bekend om haar diversiteit aan verswinkels. Van malse Italiaanse hammen tot bijzondere kazen en van het beste vlees tot heerlijke verse groenten. Breng dus een bezoek aan het centrum van Woerden voor een divers aanbod van slagerijen, fruit- en groentewinkels, kaaswinkels, viswinkels, delicatessenzaken en meer. Ook voor een heerlijk vers bereid broodje tijdens jouw shopdag moet je hier zijn! 

Cadeautjes
Iedereen kent het: je zoekt een cadeautje voor iemand maar weet gewoon niet wat je moet halen. Een bezoekje aan Stadshart Woerden maakt dit probleem gelukkig een stuk makkelijker. Loop een rondje door het centrum en je vindt gegarandeerd een leuk cadeautje bij een van de exclusieve boetiekjes of winkels die het stadshart te bieden heeft. 

Markten
In Woerden kun je het hele jaar door terecht op verschillende markten voor verse streekproducten en andere producten! Zo is er iedere zaterdag de streekmarkt van 9.00 uur - 15.00 uur op de Meulmansweg. Op deze markt vind je diverse kwaliteitsproducten uit de eigen streek. Ook is er elke zaterdag van 10.30 uur - 12.00 uur kaasmarkt op Het Kerkplein tot en met 30 augustus 2017. En op woensdag vind je op Het Kerkplein van 8.00 uur - 12.30 uur bloemen, versproducten, kleding, stoffen en veel meer tijdens de warenmarkt!

Koopavond en koopzondag
Vrijdagavond is het koopavond in Woerden. De winkels zijn dan tot 21.00 uur geopend en in december worden extra koopavonden georganiseerd. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag met uitzondering van Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Eerste Kerstdag. Tijdens koopzondagen gaan de winkels om 12.00 uur open. 

Dit zijn de data van de resterende koopzondagen in Woerden van 2017:

  • Zondag 30 juli 2017
  • Zondag 27 augustus 2017
  • Zondag 24 september 2017
  • Zondag 29 oktober 2017
  • Zondag 26 november 2017
  • Zondag 17 december 2017

Bekijk het gehele aanbod van winkels in Stadhart Woerden door op ‘winkels’ in het menu hierboven te klikken. Snel een dagje winkelen in Woerden plannen dus! 

Veel shopplezier! 

NIEUWSARCHIEF

Nieuw in het Stadshart: Alexanderhoeve Woerden

Vrijdag 16 februari opent er een nieuwe kaaswinkel in Stadshart Woerden. Aan de Kruisstraat 8 opent Alexanderhoeve Woerden haar deuren. Een nieuwe vestiging van Alexanderhoeve kaas en noten. Welkom in Stadshart Woerden!.. meer >

Brownies&DownieS Woerden winnaar Verkiezing Leukste Restaurant

Wauw! Brownies&downieS Woerden heeft de meeste stemmen gekregen tijdens de Verkiezing van Het Leukste Restaurant 2018 en mag zich daarmee het 'leukste restaurant van Woerden' noemen. Van harte..... meer >

Verse lokale producten op Streekmarkt Woerden

Woerden staat bekend om haar heerlijk verse en kwalitatieve streekproducten. En elke zaterdag vind je van 9:00 tot 17:00 uur deze lokale producten allemaal bij elkaar op het Kerkplein midden in de binnenstad. Maak op de..... meer >

Specsavers Woerden 1e in landelijke winkelcompetitie

In een spannende competitie waarin 133 Specsavers winkels de strijd met elkaar aangingen, is onze Woerdense Specsavers als eerste uit de bus gekomen. Alle winkels werden gedurende vier maanden beoordeeld op verschillende aspecten..... meer >

Stem op het leukste restaurant van Stadshart Woerden!

Heb jij jouw stem al uitgebracht op het leukste restaurant van Stadshart Woerden? Er doen namelijk veel verschillende restaurants uit het stadshart mee met de jaarlijkse restaurant verkiezing! Je hebt nog tot en met 11 februari..... meer >