In 2018 veel nieuwe winkels in de Voorstraat!

Gepubliceerd: 04 januari 2018

Het gaat goed met de Voorstraat in Woerden. Deze gezellige winkelstraat krijgt er in 2018 namelijk een aantal nieuwe pareltjes bij. Hieronder een overzicht van nieuwe winkels die jij binnenkort kunt bezoeken.

Kapsalon Mooi | Voorstraat 90
Vanaf vandaag (donderdag 4 januari) is Kapsalon Mooi Woerden officieel geopend! De Kapsalon is van de Achterstraat naar de Voorstraat verhuisd in het oude pand van Tempo Team. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 6 januari om de nieuwe kapsalon te komen bewonderen tussen 15:00 uur - 18:00 uur. 

Toko 1950 | Voorstraat 95
Het streven was om voor Kerst open te gaan, dat is helaas niet gelukt. Maar het zal nu toch niet lang meer duren. De Indonesische Toko 1950 komt op de plek waar voorheen Chrissy’s Home op Voorstraat 95 zat. Deze toko wordt dus buurtjes met ijssalon Torino. Je vindt hier de meest heerlijke authentieke Indonesische gerechten van alleen maar verse producten. Van Nasi Goreng tot Soto Ajam en van Rendang tot Babi Ketjap. De toko biedt plaats voor 16 personen, maar je kunt er ook afhalen. 

The Vape Store Woerden | Voorstraat 88
The Vape Store, een winkel die elektronische sigaretten verkoopt, opent haar tweede vestiging in Nederland en wel in onze stad op Voorstraat 88. Hans Anders verhuist naar een pand verderop in de Voorstraat. 

Ziengs schoenenwinkel | Voorstraat 81
In februari opent er een nieuwe schoenenwinkel haar deuren aan Voorstraat 81: Ziengs. Je vindt in deze winkel een breed assortiment aan schoenen. Denk aan veel verschillende schoenmerken voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In het pand waar voorheen Esprit zat gevestigd wordt nu nog hard gewerkt, zodat wij over een aantal maanden kunnen shoppen!

Nieuwe catering en lunchroom | Voorstraat 26
Er komt ook een nieuwe catering en lunchroom in Woerden. Wat dit precies inhoud is nog onduidelijk, maar dit wordt binnenkort bekendgemaakt. Deze lunchroom opent op de Voorstraat 26. Maar wanneer de opening plaatsvindt, is nog onbekend. Stay tuned dus! 

Voorstraat 14?
In februari opent er nog een nieuwe winkel in de Voorstraat in het grote pand waar voorheen de Blue Basic gevestigd zat. Ergens in januari wordt bekendgemaakt welke winkel hier komt. Wij zijn benieuwd! 

Alexanderhoeve Kaas & Noten | Kruisstraat 8
Ook in de Kruisstraat (gelegen aan de Voorstraat) komt een nieuwe winkel. Hier opent binnenkort een nieuwe kaaswinkel: Alexanderhoeve Kaas & Noten. Deze kaaswinkel verkoopt meer dan 100 verschillende soorten kaas. De kazen zijn vooral van boerderijen uit het Groene Hart afkomstig. Ook voor lekkere noten kun je hier terecht. Zij opent in februari voor het eerst haar deuren. 

NIEUWSARCHIEF

Nieuw in het Stadshart: Alexanderhoeve Woerden

Vrijdag 16 februari opent er een nieuwe kaaswinkel in Stadshart Woerden. Aan de Kruisstraat 8 opent Alexanderhoeve Woerden haar deuren. Een nieuwe vestiging van Alexanderhoeve kaas en noten. Welkom in Stadshart Woerden!.. meer >

Brownies&DownieS Woerden winnaar Verkiezing Leukste Restaurant

Wauw! Brownies&downieS Woerden heeft de meeste stemmen gekregen tijdens de Verkiezing van Het Leukste Restaurant 2018 en mag zich daarmee het 'leukste restaurant van Woerden' noemen. Van harte..... meer >

Verse lokale producten op Streekmarkt Woerden

Woerden staat bekend om haar heerlijk verse en kwalitatieve streekproducten. En elke zaterdag vind je van 9:00 tot 17:00 uur deze lokale producten allemaal bij elkaar op het Kerkplein midden in de binnenstad. Maak op de..... meer >

Specsavers Woerden 1e in landelijke winkelcompetitie

In een spannende competitie waarin 133 Specsavers winkels de strijd met elkaar aangingen, is onze Woerdense Specsavers als eerste uit de bus gekomen. Alle winkels werden gedurende vier maanden beoordeeld op verschillende aspecten..... meer >

Stem op het leukste restaurant van Stadshart Woerden!

Heb jij jouw stem al uitgebracht op het leukste restaurant van Stadshart Woerden? Er doen namelijk veel verschillende restaurants uit het stadshart mee met de jaarlijkse restaurant verkiezing! Je hebt nog tot en met 11 februari..... meer >