ADVERTEREN

Stadshart Woerden is een website die bestemd is voor een regionale en landelijke doelgroep namelijk: Bewoners van Woerden, Gemeente Woerden en het Groene Hart en voor  toeristen.

Wij bieden verschillende online advertentiemogelijkheden, variërend van banners tot bedrijfsprofielen en redactionele bijdragen.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. website@stadshartwoerden.nl

Mogelijkheden

  • Banner 235x255 pixels aan onder- en rechterzijde van de website website
  • Een bannerplaatsing in onze nieuwsbrief behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Bedrijfspagina. Winkeliers en ondernemers kunnen een eigen bedrijfpagina beheren. Een redacteur van ons team neemt contact met je op en schrijft in samenwerking met jou een bedrijfsprofiel.Hiervoor zijn ook een 3-tal foto's nodig. Deze pagina’s blijven in principe altijd in het bedrijfsoverzicht van de website staan en daardoor ook in Google wat zorgt voor een hogere vindbaarheid voor jouw onderneming.

Criteria

Heb jij een onderneming in het Centrum van Woerden en ben je BIZ-lid? Vul dan het formulier in voor een gratis pagina op het platform. Voor Banners en advertenties gelden onze advertentietarieven.

Heb je een onderneming buiten het centrum van Woerden en wil je weten of je in aanmerking komt voor een pagina op het platform? Vul even het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. 
Formulier ondernemingen

Aanleverspecificaties


Teksten, beeldmateriaal en links worden aan ons aangeleverd, wij maken de banner dan op in de stijl van het Platform Stadshart Woerden.

Betaling


Je ontvangt van ons na de goedkeuring en vóór plaatsing van de banner een factuur. De betaling dient te worden gedaan vóór de plaatsing van de banner(s). Binnen 24 uur na ontvangst van de betaling zal de banner geplaatst worden. De vooraf afgesproken tijdsduur voor het weergeven van de banner gaat in op moment van plaatsing. Korte tijd voordat de afsluittermijn verloopt, nemen wij contact op om te overleggen of de weergave van de banner verlengd, aangepast of verwijderd moet worden. Er wordt dus niet automatisch verlengd.

Geïnteresseerd?


Ben je na het lezen van dit alles geïnteresseerd in onze zeer scherpe advertentietarieven? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Ecreation. Zij beheren de website en kunnen je een lijst met mogelijkheden en tarieven toesturen. Ecreation is te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)348 456 080 of per e-mail: website@stadshartwoerden.nl