Toeristen Informatie Woerden

 

Toeristen Informatiepunt Woerden 

Ben je benieuwd naar wat er zoal te doen is in Woerden? Of ben je op zoek naar een stadswandeling, een evenement of wil je weten waar je leuk, luxe of goedkoop kunt overnachten, dan is het Toeristen Informatiepunt Woerden (TIP) een goed startpunt.


Het TIP biedt bezoekers en bewoners van de stad, inzicht in alle bedrijven, instellingen en organisaties binnen Woerden en het Groene Hart, die iets te bieden hebben op het gebied van bezienswaardigheden, recreatie en verblijf.

Gastvrije ontvangst

Bij het TIP, dat gevestigd is aan de Emmakade 6a, wordt jij als toerist gastvrij ontvangen en geïnformeerd over wat er in de stad en de directe omgeving te beleven is. Je kunt bij het TIP terecht voor inlichtingen over uitjes, horeca, evenementen en je wordt geholpen bij het boeken en plannen van accommodaties en arrangementen. Daarnaast worden er kaarten, plattegronden, reisgidsen en kleine souvenirs verkocht.

Op deze Stadshart website zijn de meeste nieuwtjes, uitstapjes, winkels en horecabedrijven bij elkaar gebracht. Maar vind je het prettig om persoonlijk geholpen te worden bij het uitzoeken van informatie of bij het maken van een boeking, dan staan de medewerkers van TIP je graag te woord. 

Voor recreatieve ondernemers

Ben je een recreatieve ondernemer, dan biedt het TIP een platform en netwerk om jouw aanbod onder de aandacht te brengen. Het stimuleert de verkoop door actieve ontwikkeling van arrangementen, reserveringen en samenwerkingsverbanden.